MI AZ A "VILLÁMTOBORZÁS"?

Bemutatjuk azt az online

MUNKAERŐ TOBORZÓ RENDSZERT,

amivel mától az ön cégének is gyerekjáték lesz

új munkaerőt találni akár

HIÁNYSZAKMÁKBAN IS.

Néhány hét alatt több száz vagy akár több ezer jelentkező!

Mutatjuk a lényeget az alábbi

 2 PERCES videóban!


MIT TUD EGY ILYEN "VILLÁMTOBORZÓ" RENDSZER?

Mi egyszer elkészítjük Önnek, és onnantól kezdve...

BÁRMENNYI JELENTKEZŐT TOBOROZHAT

Nem alkalmazunk sem időbeli korlátot, sem pedig jelentkezési maximumot, így toborzó rendszereinkkel Ön is döbbenetes mennyiségű jelentkezőt irányíthat vállalkozásához - iparágtól függetlenül. Nem ritka, hogy néhány nap leforgása alatt több százan (de esetenként több ezren) jelentkeznek olyan pozíciókra, melyekre korábban alig volt érdeklődés. Leginkább akkor tudjuk ajánlani Önnek, ha rövid idő alatt nagy létszámú munkaerőt szeretne felvenni, vagy ha nagy a fluktuáció a cégénél, és a későbbiekben is szükség lesz új munkatársakra.

BÁRMIKOR ÉS BÁRMEDDIG HASZNÁLHATJA

Ezzel a rendszerrel Ön nemcsak most, hanem a későbbiekben is bármikor képes lesz új munkatársakat toborozni.

Ha új munkaerőre van szüksége, akkor semmi mást nem kell tenni, mint egyetlen kattintással bekapcsolni a rendszert, majd ha már elegendő érdeklődő jelentkezett, akkor szintén egyetlen kattintással kikapcsolni. Ezt annyiszor csinálhatja meg egymás után, ahányszor csak akarja, és akkor, amikor akarja. Mi egyszeri díjért elkészítjük, és onnantól kezdve ön rendelkezik felette.

MINDENT A CÉGÉN BELÜL TARTHAT KÉZBEN

Toborzó rendszereinket mindig egyedileg fejlesztjük az Ön igényeire szabva, ezért a rendszer tulajdonjogát is megkapja tőlünk. Így innentől kezdve külsős segítség nélkül is egyszerűen tud majd munkaerőt toborozni. A beérkező jelentkezések közvetlenül önhöz futnak be, melyekkel a HR-es munkatársai azonnal megkezdhetik a munkát. Ha külsős munkaerő közvetítők helyett ön is jobban szeretné a saját kollégáival (akik az adott terület szakértői) leinterjúztatni a jelölteket, akkor ezt az eszközt önnek találtuk ki.

NINCS SZÜKSÉG ÚJSÁG- ÉS EGYÉB HIRDETÉSEKRE

Égető szüksége lenne vállalko-zásának az új munkaerőre, de alig jelentkeznek az álláshirdetéseire? Ha már Önnél sem működnek az idejét múlt szórólapok és újsághirdetések, és semmilyen egyéb offline vagy online álláshirdetési módszerrel sem tudta megoldani vállalkozása létszámhiányát, akkor számolja fel szélsebesen cége munkaerő problémáit villámtoborzással! Néhány nap alatt több száz vagy akár több ezer jelentkezőt is magához irányíthat, így ezzel a módszerrel 100 %-ban kiválthatja az újság vagy egyéb hirdetéseket.

AZ EREDMÉNYEKRE KÍVÁNCSI?

Ez idáig már több mint háromszáz "villámtoborzó" rendszert készítettünk ügyfeleinknek, melyekkel eddig közel 100.000 jelentkezőt toboroztak saját maguk számára!


De nézzünk néhány konkrét példát iparágtól függetlenül, melyeket mind egy-egy megrendelőnk számára készítettünk.


Gyári betanított munka (operátor, technikus, csomagoló, komissiózó, stb.) 

Eredmény:

2 év alatt

13.000 jelentkező

Gépjárművezető kis- és nagy teherautóra B, C és D kategóriás jogosítvánnyal

Eredmény:

5 hónap alatt több mint

4.500 jelentkező

Áruterítő gépkocsivezető B és C kategóriás jogosítvánnyal

Eredmény:

20 nap alatt

350 jelentkező

Raktáros, áruösszekészítő

Eredmény:

60 nap alatt

738 jelentkező

Építőipari szakember (festő, burkoló, kőműves, asztalos, csőszerelő, stb.)

Eredmény:

50 nap alatt

497 jelentkező

Karbantartó

Eredmény:

30 nap alatt

120 jelentkező

Gépkezelő

Eredmény:

3 hét alatt

320 jelentkező

Gyorséttermi munkatárs

Eredmény:

3 hónap alatt

805 jelentkező

Valutapénztáros

Eredmény:

3 hónap alatt

920 jelentkező

Pék és péküzemi kisegítő

Eredmény:

15 nap alatt

115 jelentkező

Értékesítő

Eredmény:

28 nap alatt

152 jelentkező

Könyvelő (junior és senior)

Eredmény:

75 nap alatt

203 jelentkező

Irodai asszisztens

Eredmény:

2 hét alatt

241 jelentkező

Szervizes

Eredmény:

10 nap alatt

118 jelentkező

Varrónő

Eredmény:

40 nap alatt

142 jelentkező

Tervező

Eredmény:

25 nap alatt

79 jelentkező

Adótanácsadó

Eredmény:

8 nap alatt

32 jelentkező

Szoftverfejlesztő

Eredmény:

30 nap alatt

189 jelentkező

Rendszergazda/informatikus

Eredmény:

15 nap alatt

114 jelentkező


Ön is szeretne ilyen eredményeket?

Kattintson az alábbi gombra, vagy hívja a +36-20-244-2777-es telefonszámunkat!


Az elmúlt két évben több mint háromszáz hasonló "villámtoborzó" rendszert készítettünk, melyekkel összességében közel 100.000 jelentkezőt sikerült megrendelőinkhez irányítani. Ügyfeleink iparágtól függetlenül kivétel nélkül arról számoltak be, hogy 100 %-ban sikerült velük felszámolni a cégüknél jelentkező munkaerő problémákat.

Önnek hány fő és milyen végzettségű új munkatársra lenne szüksége?

Írja meg nekünk a kép alatti gombra kattintva, és rövidesen visszajelzünk, hogy egy Ön számára kiépített villámtoborzó rendszerrel reálisan mennyi idő alatt tudná a saját vállalkozásához irányítani a kívánt létszámú munkaerőt.

A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE SEMMILYEN KÖTELEZETTSÉGGEL NEM JÁR!

AZ ÖN CÉGE MEDDIG HÚZZA MÉG A MEGFELELŐ LÉTSZÁM NÉLKÜL?

Egy komoly munkaerőhiány alá tudja ásni bármelyik vállalkozás működését. Éppúgy ellehetetleníti a kisebb vállalkozásokat, mint a nagy gyárakat és üzemeket. Ön is pontosan tudja, hogy ha nincs elegendő munkaerő a cégénél, akkor rövidesen hanyatlásnak indul a vállalkozása. Egy ideig talán szét tudja osztani a feladatokat a meglévő munkatársak között, de a növekvő terhek egyre nagyobb elégedetlenséget szülnek a dolgozók között. A túlterheltség miatt még több munkavállaló hagyja ott Önt, majd eljön az a pont, amikor már nem tudja teljesíteni a megrendelők kérését vagy éppen nem tudja megfelelően kiszolgálni a vevőit. Ez pedig gyorsan megbosszulja önmagát. Egy-két komolyabb megrendelő vagy ügyfél elvesztése az esetek 90 %-ában térdre kényszerít bármilyen magyar vállalkozást. 

Ha már Önnél is jelentkeznek a fenti problémák, akkor nyilván mindent megtesz annak érdekében, hogy mielőbb orvosolja azokat! A legtöbben ilyenkor hirdetnek az újságokban és az interneten, szórólapoznak, fejvadász cégeket és munkaerő kölcsönzőket bíznak meg az új munkatársak felkutatásával, de ezek a módszerek sok esetben nem tudnak elegendő létszámú új dolgozót biztosítani a stabil működéshez. (Legalábbis ez a megrendelőink egyöntetű tapasztalata.)


PEDIG ILYENKOR ÖNNEK ARRA LENNE SZÜKSÉGE, HOGY TÖMEGEK JELENTKEZZENEK A VÁLLALKOZÁSÁHOZ, AKIKKEL AZONNAL ORVOSOLNI TUDJA A MUNKAERŐHIÁNYT ÉS AKIK ÚJABB LENDÜLETET ADHATNAK A CÉGÉNEK.


Ha Ön is SÚLYOS MUNKAERŐHIÁNNYAL küszködik, vagy ÚJONNAN NYÍLÓ ÜZEMÉBE keres dolgozókat nagy létszámban, akkor most egy olyan eszközt adunk a kezébe, amivel néhány hét leforgása alatt több száz vagy akár több ezer munkavállalót irányíthat a vállalkozásához - mindezt drága fejvadász cégek vagy munkaerő kölcsönzők és közvetítők nélkül! Ha már nem látja értelmét több pénzt költeni eredménytelen újsághirdetésekre vagy szórólapokra, és ha nem váltak be a hagyományos online álláshirdetések vagy médiamegjelenések sem, akkor zárja rövidre cége munkaerő problémáit ezzel az elképesztően hatékony módszerrel.

ÖNNEK MILYEN VÉGZETTSÉGŰ ÉS HÁNY FŐ ÚJ MUNKATÁRSRA LENNE SZÜKSÉGE?

Írja meg nekünk az alábbi gombra kattintva, és rövidesen visszajelzünk, hogy egy Ön számára kiépített villámtoborzó rendszerrel reálisan mennyi idő alatt tudná a saját vállalkozásához irányítani a kívánt létszámú munkaerőt.

Ha viszont inkább személyesen beszélne velünk, akkor hívjon bennünket a +36-20-244-2777-es telefonszámunkon.

Egyszer elkészítjük Önnek, utána a későbbiekben is képes lesz vele új munkatársakat toborozni.

Egy ilyen villámtoborzó rendszerrel Ön nemcsak most, hanem a későbbiekben is bármikor képes lesz új munkatársakat toborozni! Egy gombnyomásra működő rendszert kap kézhez, amit bármikor be- és kikapcsolhat, és azonnal képes lesz vele  új munkatársakat toborozni - mindezt külsős segítség nélkül.

Ha új munkaerőre van szüksége, akkor semmi mást nem kell tenni, mint egyetlen kattintással bekapcsolni a rendszert, majd ha már elegendő érdeklődő jelentkezett, akkor szintén egyetlen kattintással kikapcsolni. Ezt annyiszor csinálhatja meg egymás után, ahányszor csak akarja, és akkor, amikor akarja. Mi egyszeri díjért elkészítjük, és onnantól kezdve Ön rendelkezik felette, a későbbiekben is bármikor használhatja. Ezzel 100 %-ban kiválthatják az újság vagy egyéb hirdetéseket.

Az egyik legnagyobb hozománya a módszerünknek, hogy egy toborzó kampány alkalmával több százan vagy akár több ezren is leadhatják a jelentkezésüket a meghirdetett pozíciókra, akikhez a későbbiekben Ön bármikor visszanyúlhat. Elképzelhető, hogy most éppen nincs is szüksége ekkora számú munkaerőre, de például ha nem válik be egy felvett kolléga, vagy újabb munkatárs távozik a cégtől, akkor rögtön támaszkodhat erre az adatbázisra.

De ha Ön mégis új pályázókra vágyik, akkor igazából egyetlen gombnyomással újraindíthatja a rendszert, és máris jönnek az új jelentkezők. Ezt már tőlünk függetlenül is meg tudja tenni, így ennek nincs plusz költsége az Ön számára!!!

MILYEN CÉGEK ESETÉBEN MŰKÖDIK HATÉKONYAN A VILLÁMTOBORZÁS?

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy módszerünk iparágtól függetlenül szinte bármilyen vállalkozás számára képes rendkívüli hatékonysággal, nagy mennyiségben új munkaerőt toborozni, ettől függetlenül mégis

a fizikai munkaerő toborzásban lehet kimagasló eredményeket elérni vele.

Segítettünk már betanított munkások, tehergépjármű-vezetők, építőipari szakemberek (festők, burkolók, kőművesek, villanyszerelők, stb.), pékek, autószerelők, szakácsok, varrónők, lakatosok, és számos egyéb fizikai munkát végző szakemberek tömeges felkutatásában és felvételében - ez idáig 100 %-os sikerrel. Mindemellett szellemi munkaerő keresésben is (könyvelők, adótanácsadók, valutapénztárosok, informatikusok, közép- és felsővezetők, stb.) jelesre vizsgázott a rendszerünk.

Megrendelőink többsége jellemzően akkor keresett fel bennünket, amikor már túl voltak mindenféle online álláshirdetésen és az újsághirdetések sem hozták meg számukra a kívánt eredményt. Nem egyszer kérték segítségünket olyan összeomlás szélén álló gyárak, akik új munkaerő nélkül heteken belül bezárhatták volna a kapuikat. Módszerünkkel valamennyiük számára rövid időn belül megoldást tudtunk nyújtani.

ÖNNEK IS ÖRÖMMEL SEGÍTÜNK!

Csak írja meg nekünk az alábbi gombra kattintva, hogy hány fő és milyen végzettségű munkaerőre lenne szüksége, és rövidesen visszajelzünk, hogy egy Ön számára kiépített villámtoborzó rendszerrel reálisan mennyi idő alatt tudná a saját vállalkozásához irányítani a kívánt létszámú munkaerőt.

Ha pedig inkább személyesen beszélne velünk, akkor hívjon bennünket bátran a +36-20-244-2777-es telefonszámunkon.

MENNYIBE KERÜL EGY VILLÁMTOBORZÓ RENDSZER?

Kattintson az alábbi gombra, és rövidesen küldünk Önnek egy

EGYEDI ÁRAJÁNLATOT.

Minden cégnek más és más típusú munkavállalókra van szüksége. Ahhoz, hogy pontos árajánlatot adhassunk Önnek, fontos tudnunk, hogy milyen területre keres dolgozókat, illetve milyen végzettségű és hány fő munkatársra van szüksége.

Ügyfeleink egyöntetű visszajelzése alapján túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy ha egy cég tömeges munkaerő felvételben gondolkodik (legalább 7-8 fő), vagy a fluktuáció miatt folyamatosan szüksége van az új jelentkezőkre, akkor a villámtoborzásnál nincs gyorsabb és olcsóbb módja az új munkatársak keresésének.

Cégünk egyedi árajánlat alapján egyszeri díjért elkészíti Önnek a villámtoborzó rendszerét, amit aztán a későbbiekben bármikor felhasználhat új munkatársak keresésére. Akkor használhatja, amikor Önnek szükséges és annyi munkatársat toborozhat vele, amennyit csak szeretne. Ez már csak Önön múlik.

Gondolja csak át, mennyi pénzt költ el havonta olyan újsághirdetésekre, médiamegjelenésekre vagy fizetős internetes álláshirdetésekre, amik szinte semmilyen eredményt nem hoznak Önnek. Vagy mennyi jutalékot fizet ki munkaerő kölcsönző vagy közvetítő cégeknek?

EZEKNEK A TÖREDÉKÉBŐL MEGOLDHATJA MUNKAERŐ PROBLÉMÁIT!

MIKOR ÉRI MEG ÖNNEK VILLÁMTOBORZÁST HASZNÁLNI?

✔️ ha vállalkozásának rövid idő alatt, nagy létszámú új munkaerőre van szüksége (legalább 7-8 fő),

✔️ ha súlyos munkaerőhiányban szenved, és sürgősen szüksége van új dolgozókra,

✔️ ha sok jelentkező közül szeretné kiválasztani a legmegfelelőbb munkatársakat a cége számára,

✔️ ha a vállalkozásánál nagy a fluktuáció, és a későbbiekben is mindig szüksége lesz új dolgozókra,

✔️ ha már nem látja értelmét több pénzt költeni az eredménytelen újsághirdetésekre és a szórólapokra,

✔️ ha nem váltak be a hagyományos online álláshirdetések, és a médiamegjelenések,

✔️ ha nem akar vagyonokat költeni fejvadász cégekre, vagy munkaerő kölcsönzőkre és közvetítőkre,

✔️ ha szeretné saját hatáskörben megoldani az új munkatársak felvételét,

✔️ ha kipróbálná a tömeges munkaerő felvétel sokak szerint leggyorsabb és legolcsóbb módszerét,

✔️ ha szeretne kitűnni a szürke álláshirdetések világából, és többszörösére növelni a hirdetéseire jelentkezők számát,

✔️ ha olyan új módszert próbálna ki, ami már cégek tucatjainak oldotta meg a munkaerő problémáit,

✔️ ha a pénzéért olyan működő rendszert szeretne kézhez kapni, amit nemcsak most, hanem a későbbiekben is bármikor felhasználhat munkaerő toborzásra,

✔️ ha szeretne egyszer fizetni olyanért, ami hosszútávon biztosítja Önnek a munkaerő utánpótlást.

NEM MI MONDJUK, HANEM AZ ÜGYFELEINK

"Örömmel értesítelek benneteket, hogy úgy néz ki, napokon belül teljes lesz a dolgozói létszámunk! Rendkívül hatékonynak bizonyult a kampány, nagyon hálásak vagyunk a segítségetekért! Szeretnélek megkérni benneteket arra, hogy a kampányt átmenetileg állítsátok le. Jövő év elején (február-március) tervezünk további 3-4 üzletet nyitni, tehát hamarosan megint be kell indítani a gépezetet... Köszönöm!"

Interchange Kft.

"Emlékszem, hogy 2 hónappal ezelőtt még a bezárás gondolata is megfordult a fejemben, olyan súlyos munkaerő problémákkal küszködtünk. Bevallom, hogy először nem hittem nektek. Miután már túl voltunk mindenféle online álláshirdetésen, újsághirdetésen, szórólapozáson és számtalan egyéb próbálkozáson, azt gondoltam hogy senki nem képes 40 fő varrónőt záros határidőn belül a cégünkhöz hozni. Szerencsére nem lett igazam! Nektek ez mindössze egy hónapba telt. Néha még most sem hiszem el, hogy ennyi idő alatt megoldottátok azt, amit másoknak egy év alatt sem sikerült (de még a töredékét sem)! Mindezt úgy, hogy a varrónő hiányszakma Magyarországon... Elképesztőek vagytok! Mindent nagyon-nagyon köszönök!"

Molnár Tímea (tulajdonos - Tim-X Group Kft.)

"Munkaerő kölcsönzőként számunkra rendkívül fontos, hogy mindig határidőre tudjuk biztosítani a megfelelő létszámú munkaerőt a velünk szerződésben álló gyáraknak. Korábban ez rendkívül sok időt, energiát és pénzt emésztett fel a részünkről, hiszen borzasztó nehéz volt heti rendszerességgel több tucat, vagy esetenként még ennél is több embert összetoborozni a megüresedő vagy az újonnan meghirdetett pozíciókra. A PRO-Marketing csapata azonban egy olyan online megoldást fejlesztett ki a tömeges munkaerő toborzásra, aminek jelenleg nincs versenytársa a piacon. Együttműködésünk eddigi 8 hónapja alatt már több mint 4000 jelentkezőt irányítottak hozzánk, ami minden várakozásunkat felülmúlt. Soha nem gondoltuk volna, hogy ennyire hatékony lesz a közös munka."

Humánnavigátor Kft.

"A vállalkozásunk folyamatos fejlődéséhez keressük a tehetséges és kiváló képességű munkatársakat. A cégünkre és igényeinkre szabott kampány során 10 új értékes kollégával tudtuk bővíteni csapatunkat. Gyors, hatékony és egyszerűen kezelhető folyamatok által igazi ügyfélként éreztük magunkat. A mi szolgáltató partnerünk a Pro-Marketing."

Urbán János - Aurum Accounting Kft.


KIKNEK SEGÍTETTÜNK MÁR?


RENDELJE MEG ÖN IS SAJÁT VILLÁMTOBORZÓ RENDSZERÉT!