ÖRÖMMEL HALLUNK FELŐLED!

KERESS BENNÜNKET LENTI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

PRO-MARKETING Online Tanácsadó Iroda

2200 Monor, Puskin utca 2.

+36-20-244-2777

Adószám: 66559632-1-33


Gyakori kérdések

Mennyi idő alatt készül el a weboldalam és a Facebook oldalam?
Egy általános weboldal és a hozzá kapcsolódó Facebook oldal elkészítése általában 1 hetet vesz igénybe, amennyiben minden szükséges információt előzetesen a rendelkezésünkre bocsájtasz. Előfordulhat, hogy leterheltségünk miatt nem tudunk azonnal nekifogni a weboldaladnak, és néhány hetet várnod kell az elkészülésig.

Mennyibe kerül egy weboldal elkészítése?
Ahhoz, hogy árat tudjunk mondani Neked, először tudnunk kell, hogy mik az elvárásaid és az igényeid a weboldallal kapcsolatban. Szóval először felmérjük a terepet, utána egyedi árajánlatot adunk. Egyébként az áraink a földön járnak, így nem fog kellemetlen meglepetés érni.

Hogyan történik a kapcsolattartás?
Tekintettel arra, hogy az ország minden pontjáról érkeznek megrendeléseink, ezért költséghatékonysági szempontokból az elektronikus és a telefonos kapcsolattartást preferáljuk. Amennyiben ragaszkodsz a személyes találkozóhoz, úgy természetesen ez is megoldható a részünkről.

Kérdezz tőlünk ONLINE!

Tudasd velünk, hogy milyen típusú online megjelenési formára lenne szüksége, és mi rövidesen visszajelzünk, hogy miként tudnánk segíteni az elképzeléseidben.